MOTHER INDIA

MOTHER INDIA Johannes Van Dam beoordeelde ons met een 8+

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 8003 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mother India. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 13:22 Het eten was heerlijk! Grote porties en de bezorging was veel sneller dan verwacht. Wil je eens lekker Indiaas eten? Dan moet je echt hier bestellen. Voortreffelijk!
3 jul 2022 om 0:29 Heerlijk eten!
1 jul 2022 om 21:17 The murg mussalam was really bad, the lamb mince was a weird sort of kebab. The vegetable curry conisted mostly of mushy peas and carrots, clearly from a can. Very disappointing as mother India used to be one of the best in Amsterdam
30 jun 2022 om 21:00 Overheerlijk eten, Indiaas is vrijwel altijd lekker, maar deze sprong eruit voor mij. De bezorging was ook prima hoor, maar ik had gevraagd om niet aan te bellen en dat gebeurde toch, vandaar wat minder sterren daarvoor.
28 jun 2022 om 20:16 Het eten is echt heel lekker. De kip is heel mals en je krijgt van allen meer dan genoeg. Echt een aanrader
26 jun 2022 om 23:12 Voor mij de beste indiaanse tent in Amsterdam.
25 jun 2022 om 13:01 Absolutely disasters! They send me the plastic in it. It was the plastic ziplock bags zip in the food. This is absolutely unacceptable. I almost chocked on this! I tried calling the restaurant and thuisbezorgd regarding this. Not acceptable!!!
25 jun 2022 om 12:10 Heerlijk eten en op de aangegeven tijd afgeleverd! Top!
24 jun 2022 om 17:52 Lekker!!
23 jun 2022 om 13:51 Bezorger slaat 5x hard op het raam, dan Nog eens 3x aanbellen . Ik vroeg waarom hij nou op het op het raam had geklopt Bezorger: “ Ik kon de bel niet vinden, je hebt toch eten besteld!? “ Afschuwelijke service!!Kon niet meer van het eten geniete
22 jun 2022 om 20:31 Gewoon super
20 jun 2022 om 23:09 Tasted quite plain