MOTHER INDIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 8168 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mother India. Meer weten? Ontdek meer

9 dec 2022 om 0:45 We moesten meer dan ander half uur wachten. Eten was lekker maar in de butter chicken zat weinig kip.
7 dec 2022 om 9:06 Mother India: altijd heerlijk gezond eten!
30 nov 2022 om 21:18 Als altijd super lekker!!
30 nov 2022 om 20:59 Was weer top!!!
30 nov 2022 om 20:40 heeeeerlijk
29 nov 2022 om 0:29 Top
28 nov 2022 om 22:11 De Vegetable biryani was echt top. Verder had ik best wat besteld maar de bestelling kwam netjes aan binnen 40 min.
27 nov 2022 om 20:16 Ik heb ruim 1,5 op het eten gewacht. 2 van de 5 verpakkingen waren in elkaar gedrukt. Erg duur voor wat je uiteindelijk krijgt. 1e en laatste x helaas
24 nov 2022 om 20:11 Lekker eten en precies bezorgtijd
22 nov 2022 om 10:00 Alles was voortreffelijk
20 nov 2022 om 21:33 Ondanks ik eten ruim van te voren besteld, kwam het ruim een half uur te laat! Eten is verder goed!
20 nov 2022 om 21:29 Eten is altijd lekker bij Mother India, maar dit keer met bezorgen is zwaar teleurstelling. Heb meer dan 2 uur gewacht, totaal 12 keer gebeld, uiteindelijk nam pas iemand op na 21:00 uur. Bestelling is pas om 21:28 gekomen.