MOTHER INDIA

MOTHER INDIA Johannes Van Dam beoordeelde ons met een 8+

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 6058 beoordelingen
18 mrt 2019 om 19:30 Rijst smaakte beetje muf en kip was erg droog.. Bezorging duurde iets te lang voor een maandagavond, zeker een uur gewacht.
17 mrt 2019 om 19:46 Vlotte bezorging! Eten was helaas niet heet, maar een beetje lauw. Volgende keer beter!
15 mrt 2019 om 22:04 Heerlijk avond eten gehad het was het wachten waard
15 mrt 2019 om 16:47 Ik bestel hier zeer regelmatig butter chicken en hij is elke keer weer verrukkelijk! De service is ook uitstekend bij Mother India.
15 mrt 2019 om 15:03 Never ever i tasted peshawri nan like here
14 mrt 2019 om 22:02 Deze bezorger was een ongelofelijke botte man. Ik deed de deur niet snel genoeg open, en hij begon te beuken op de deur en hard te schelden. Ik ben aan mijn voet geopereerd en het duurt wat langer bij mij om de deur te op. Wat een randdebiel was deze man.
13 mrt 2019 om 10:29 Heerlijke maaltijd
11 mrt 2019 om 21:13 Het eten is zoalsss heeerrlijk beste indiaanse gerechten favo is butter chicken im in love with bezorger was erg vriendelijk moest even wachten maar het was zeker weten waard ;)
11 mrt 2019 om 19:09 ik bestel hier elke week en ze hebben mij nooit teleurgesteld ik eet ook af en toe bij de restaurant en de personeel zijn super lieve mensen!
11 mrt 2019 om 6:37 Hoge beoordelingen deed me deze plek proberen. Bijna 5 kwatier op het eten gewacht, eten was koud, het eten smaakte meh, en betere ervaringen gehad bij andere zaken. Ik bestel hier niet nog een keer.